100-jarig jubileum

Op 23 december 1922 werd de Rambonnetgroep (als Groep II in Zeist) opgericht, en dat betekent dat we gedurende het scoutingseizoen 2022-2023 ons 100-jarig jubileum zullen vieren!

Uiteraard laten we dat niet onopgemerkt voorbij gaan, dus er zullen verschillende spetterende activiteiten plaatsvinden, waarvoor de voorbereidingen inmiddels begonnen zijn. Natuurlijk willen we dit met zoveel mogelijk van jullie vieren. Daarom vinden jullie hieronder een korte omschrijving en de data van de verschillende activiteiten, zodat jullie die vast in je agenda kunnen zetten en hier rekening mee kunnen houden.

De informatie op deze webpagina wordt steeds geüpdatet en aangevuld met alles wat van belang is voor het jubileum, dus houd deze pagina zeker in de gaten! Heb je vragen? Stel ze via jubileum@rambonnet.nl

Opening

Wanneer? 27 augustus 2022

Wie? Jeugdleden & ouders/verzorgers

Om het jubileumjaar van de Rambonnetgroep goed in te luiden, is er natuurlijk een ongelooflijk leuke opening! Tijdens deze opening gaan we allemaal verschillende activiteiten doen die te maken hebben met ons 100-jarige jubileum. Want hoe anders was scouting 100 jaar geleden wel niet? En wat is er in die tijd allemaal veranderd? Daar komen jullie tijdens de opening achter!

Reünie

Wanneer? 24 september 2022 (15.00-22.00 uur)

Wie? Oud-leden & -leiding

Hoeveel generaties scouts heeft de Rambonnetgroep wel niet gekend? Wij nodigen oud-leden en -leiding uit om dit feestje samen met ons te vieren en 100 jaar aan scoutingherinneringen te delen tijdens de Rambonnet Reünie.

Aanmelden kan via deze link. Mail naar reunie@rambonnet.nl voor vragen over de reünie.

Familiekamp

Wanneer? 26 t/m 29 mei 2023 (Pinksteren)

Wie? Jeugdleden, ouders/verzorgers, broertjes & zusjes

Gedurende een lang weekend (vrijdagavond t/m maandagochtend) verblijven we met z’n allen in onze eigen tenten op één van de labelterreinen van Scouting Nederland. Hier doen we allerlei gave activiteiten voor alle leeftijden!

Eindactiviteit

Wanneer? 24 juni 2023

Wie? Jeugdleden & ouders/verzorgers

Het jubileumjaar zit bijna op, maar we zullen dit op een geruchtmakende manier afsluiten. Het belooft een spetterende dag te worden. Wie is de beste klusser? Wie kan goed bouwen? Wie blijft er hoog en droog? Dat zullen we deze dag meemaken. Wie weet glij, rol of fiets je hem d'r in. Verdien jij de hoogste prijs met jouw creatie. Maar bovenal gaat het om het plezier! Trek je zwempak maar alvast uit de kast.

Merchandise

Naast alle fantastische activiteiten, komt er ook speciale jubileummerchandise van de Rambonnetgroep! Zoals een insigne, truien en T-shirts, maar ook nog een aantal speciale verassingen!

Jeugdleden, ouders/verzorgers en leiding kunnen hun jubileummerchandise binnenkort bestellen. Hiervoor komt t.z.t een mail.

Sponsoring

Om dit alles mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar sponsoren. Denk hierbij aan sponsoring d.m.v. een geldbedrag, maar ook bijvoorbeeld nieuw spelmateriaal of korting op vlees voor de BBQ is mogelijk. Het betreffende bedrijf wordt dan met het bedrijfslogo het hele seizoen bij alle activiteiten/opkomsten en op de website goed in beeld gebracht als dank voor de sponsoring.

Heeft u een bedrijf of kent u een bedrijf dat mogelijk geïnteresseerd zou kunnen zijn? Laat van je horen via een mail naar sponsoring@rambonnet.nl. Ook als u nog andere ideeën heeft gaan we natuurlijk graag in gesprek!

Onze jubileumhelden

Ons jubileumseizoen wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: